Pondělí 24.6.


Polévka: Brokolicový krém s krutóny 25,-/43,-


1. Špalíčky z vepřové panenky v dijonské omáčce s hranolky 179,-


2. Rizoto s kuřecím masem a zeleninou s kyselou okurkou a sypané sýrem 169,-


3. Špagety „Carbonara“, sypané parmazánem 169,-


Úterý 25.6.


Polévka: Česnečka se šunkou 25,-/43,-


1. Hovězí plzeňský guláš s opečenou klobáskou a bramborovým knedlíkem 189,-


2. Vepřový řízek s vařeným bramborem a domácí tatarkou 169,-


3. Penne s kuřecím masem, bazalkovým pestem a sušenými rajčaty, sypané parmazánem 169,-


Středa 26.6.


Polévka: Gulášová 25,-/43,-


1. Hovězí maso v rajské omáčce s kynutým knedlíkem 179,-


2. Kuřecí plátek zapečený se šunkou a mozzarellou s kroketami 169,-


3. Čevabčiči z mletého masa s vařeným bramborem, cibulkou a hořčicí 169,-


Čtvrtek 27.6.


Polévka: Frankfurtská s párkem 25,-/43,-


1. Segedínský guláš s vepřovým masem a houskovým knedlíkem 179,-


2. Kuřecí medailonky na zeleném pepři s kroketami 169,-


3. Plněné „Ondráše“ mletým masem s česnekovým dipem a salátkem 169,-


Pátek 28.6.


Polévka: Francouzská cibulačka se sýrovým toustem 25,-/43,-


1. Vepřový steak na houbách s rýží 179,-


2. Kuřecí směs se zeleninou s hranolky 169,-


3. Smažené rybí filé z tresky s bramborovou kaší a rajčatovým salátkem 179,-

Seznam alergenů zde