Pondělí 6.5.
Polévka: Pórkový krém 25,-/43,-
1. Noky „Carbonara“, sypané parmazánem 169,-
2. Kuře na paprice s těstovinou 169,-
3. Smažený eidam s hranolky a domácí tatarkou 169,-
Úterý 7.5.
Polévka: Frankfurtská s párkem 25,-/43,-
1. Vepřový řízek s vařeným bramborem a domácí tatarkou 169,-
2. Halušky s uzeným masem, zelím a smaženou cibulkou 169,-
3. Kuřecí plátek zapečený se zeleninou a sýrem s opečeným bramborem 179,-
Středa 8.5.
Zavřeno
Čtvrtek 9.5.
Polévka: Jarní zeleninová s vajíčkem 25,-/43,-
1. Penne s kuřecím masem, bazalkovým pestem a sušenými rajčaty, sypané parmazánem 169,-
2. Vepřová směs se zeleninou s hranolky 179,-
3. Holandský řízek s vařeným bramborem a domácí tatarkou 179,-
Pátek 10.5.
Polévka: Tomatová s čerstvou bazalkou 25,-/43,-
1. Pečená krkovice s dušenou mrkví a domácím rozpekem 179,-
2. Marinované kuřecí stehenní řízky s opečeným bramborem 169,-
3. Steak lososa s bylinkovým máslem a vařeným bramborem, salátek 189,-
Seznam alergenů zde