Pondělí 2.6.


Polévka: Hráškový krém se slaninou 25,-/43,-


1. Medailonky z vepřové panenky v dijonské omáčce s hranolky 179,-

2. Špagety „Aglio-olio“ s kuřecím masem, sypané parmazánem a rukolou 169,-

3. Smažený holandský řízek s pečeným bramborem a domácí tatarkou 169,-


Úterý 3.6.


Polévka: Zelná s uzeninou 25,-/43,-


1. Kuřecí nudličky v gyros koření s hranolky a zelným salátem, tzatziki 169,-

2. Vepřový kotlet s chřestem a slaninou se šťouchaným bramborem 169,-

3. Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó a ovocem se šlehačkou 159,-


Středa 4.6.


Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a hráškem s rýží 25,-/43,-


1. Hovězí Plzeňský guláš s houskovým knedlíkem 179,-

2. Špecle s kuřecím masem v houbové omáčce s čerstvou majoránkou 169,-

3. Smažený eidam s pažitkovým bramborem a domácí tatarkou 169,-


Čtvrtek 5.6.


Polévka: Boršč se zakysanou smetanou 25,-/43,-


1. Pečený medový bůček s vídeňskou cibulkou se šťouchaným bramborem 169,-

2. Kuřecí steak zapečený s rajčaty a mozzarellou s kroketami 169,-

3. Zapečené těstoviny s uzeným masem a okurkovým salátem 159,-


Pátek 6.6.


Polévka: Pórková s vajíčkem 25,-/43,-


1. Španělský ptáček z hovězího masa s basmati rýží 179,-;

2. Bifteček z mletého masa se sázeným vejcem s bramborovou kaší 169,-

3. Steak z lososa v bylinkové omáčce se sušenými rajčaty s batátovými hranolky 199,-


Seznam alergenů zde