Pondělí 2.6.
Polévka: Hráškový krém se slaninou 25,-/43,-
1. Medailonky z vepřové panenky v dijonské omáčce s hranolky 179,-
2. Špagety „Aglio-olio“ s kuřecím masem, sypané parmazánem a rukolou 169,-
3. Smažený holandský řízek s pečeným bramborem a domácí tatarkou 169,-
Úterý 3.6.
Polévka: Zelná s uzeninou 25,-/43,-
1. Kuřecí nudličky v gyros koření s hranolky a zelným salátem, tzatziki 169,-
2. Vepřový kotlet s chřestem a slaninou se šťouchaným bramborem 169,-
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó a ovocem se šlehačkou 159,-
Středa 4.6.
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a hráškem s rýží 25,-/43,-
1. Hovězí Plzeňský guláš s houskovým knedlíkem 179,-
2. Špecle s kuřecím masem v houbové omáčce s čerstvou majoránkou 169,-
3. Smažený eidam s pažitkovým bramborem a domácí tatarkou 169,-
Čtvrtek 5.6.
Polévka: Boršč se zakysanou smetanou 25,-/43,-
1. Pečený medový bůček s vídeňskou cibulkou se šťouchaným bramborem 169,-
2. Kuřecí steak zapečený s rajčaty a mozzarellou s kroketami 169,-
3. Zapečené těstoviny s uzeným masem a okurkovým salátem 159,-
Pátek 6.6.
Polévka: Pórková s vajíčkem 25,-/43,-
1. Španělský ptáček z hovězího masa s basmati rýží 179,-;
2. Bifteček z mletého masa se sázeným vejcem s bramborovou kaší 169,-
3. Steak z lososa v bylinkové omáčce se sušenými rajčaty s batátovými hranolky 199,-
Seznam alergenů zde