Pondělí 6.5.


Polévka: Pórkový krém 25,-/43,-

1. Noky „Carbonara“, sypané parmazánem 169,-

2. Kuře na paprice s těstovinou 169,-

3. Smažený eidam s hranolky a domácí tatarkou 169,-


Úterý 7.5.


Polévka: Frankfurtská s párkem 25,-/43,-

1. Vepřový řízek s vařeným bramborem a domácí tatarkou 169,-

2. Halušky s uzeným masem, zelím a smaženou cibulkou 169,-

3. Kuřecí plátek zapečený se zeleninou a sýrem s opečeným bramborem 179,-


Středa 8.5.



Zavřeno



Čtvrtek 9.5.


Polévka: Jarní zeleninová s vajíčkem 25,-/43,-

1. Penne s kuřecím masem, bazalkovým pestem a sušenými rajčaty, sypané parmazánem 169,-

2. Vepřová směs se zeleninou s hranolky 179,-

3. Holandský řízek s vařeným bramborem a domácí tatarkou 179,-


Pátek 10.5.


Polévka: Tomatová s čerstvou bazalkou 25,-/43,-

1. Pečená krkovice s dušenou mrkví a domácím rozpekem 179,-

2. Marinované kuřecí stehenní řízky s opečeným bramborem 169,-

3. Steak lososa s bylinkovým máslem a vařeným bramborem, salátek 189,-

Seznam alergenů zde